Friday, March 30, 2007

Sondaj

Un tip de intrebare care se pune de obicei in sondajele de opinie este asocierea spontana: "Care este primul cuvant care va vine in minte cand auziti...?" Va propun un sondaj micut micut, format dintr-o singura intrebare: Care este primul cuvant/prima idee care va vine in minte cand auziti cuvantul BRAINDS?
Astept cu mare interes raspunsurile voastre!

7 comments:

Anonymous said...

Branduri facute cu cap? Branduri inteligente sau... Brainiac (de la Brain + Maniac)! Aasta parca era o emisiune pe...undeva :D...Si as mai avea cateva idei dar nu si timpul sa le scriu acum. See you to the next post! (ca tot vb de engleza)

Anonymous said...

Branduirea Brainului :D
nush.. oricum suna bine :P

Visions&Dreams said...

Brainds este brandul ideal. Imbinarea valorii emotionale cu eficienta gandirii strategice. Brainds este brandul in stare pura ce musteste de stralucire diamantina, bine pozitionat in mintea dar mai ales in sufletul consumatorului, fara alte extensii de produse cu acelasi nume care sa abureasca treapta de sus pe care s-a instalat, cu drum drept pe nisa lui, avand un nume ce a spus primul categoria ce-o defineste. Brainds este idolul consumatorilor. Acestia au facut fan-club in jurul lui. Il cumpara pentru ca a devenit reflexul favorit.

Ana said...

mi se pare greu de citit si-mi blocheaza orice inspiratie...

DjCulture said...

Se pronunta simplu breintz. Cat despre partea cu inspiratia, sfatul meu este sa si expiri pentru a nu se mai bloca inspiratia si sa incerci sa zambesti, nu te mai incrunta...

Dan-Octavian Cătană said...

Clar este un cuvant care contine doua cuvinte in interiorul sau: brain si brand. De altfel e o idee foarte buna. Ingenios jocul de cuvinte :)Eu zic ca inspira foarte multe si te duce cu gandul la a face branding intr-un mod inteligent.

Ecaterina said...

Mie, o fiinta mai simpla si neavizata in zona brandurilor si a altora de genul asta, brainds imi inspira un personaj din desene animale, extrem de nostim si inteligent, un soricel cu capul foarte mare numit Brain care dorea sa puna stapanire pe lume alaturi de Pinky un soricel slab, inalt si mai sarac cu duhul... Ce sa-i faci....fiecare cu lumea lui.